a

Rólunk

Bemutatkozása


Üdvözöljük a Decal Print-nél, ahol hiszünk abban, hogy egy kis egyedi logózott ajándék is képes nagy változásokat elindítani. A reklámajándékok nyomtatása nem csak egy feladat, hanem egy olyan lehetőség, amellyel segítünk Önnek nyomot hagyni partnerei emlékezetében.

Legyen szó üzleti partnerekkel való kapcsolatépítésről, alkalmazottak elismeréséről vagy éppen az ügyfelek megnyeréséről, mi itt vagyunk, hogy segítsünk Önnek kiemelkedni a tömegből.

Napjainkban már óriási kínálat kavalkád áll rendelkezésre reklámajándékok tekintetében. Fontos azonban, hogy választáskor figyelembe vegyük azok minőségét is, hiszen az meghatározza a rá kerülő embléma esztétikus, színvonalas megjelenését. Bizonyára többen találkoztak már azzal a problémával, hogy a céges logóval megálmodott reklámpóló, bevásárlótáska, bögre vagy akár illatgyertya ajándékozása előbb vált rémálommá, mintsem egy büszke alkalommá. Esetek többségében nincs idő újra nekifutni a nagy tervnek, hiszen szorít a határidő, indul a sportesemény a konferencia és valljuk be a karácsonyt sem tologathatjuk kedvünk szerint.

Mindezeket a problémákat felismerve, lassan 30 évnyi tapasztalatunkkal tanácsot adunk ügyfeleink számára mind a céges ajándék kiválasztása, mind pedig az alkalmazható emblémázási eljásárok tekintetében, hogy a leggyorsabb és legszebb megoldást kaphassunk végeredményként mind a ketten.